Public Service Broadcasting et økonomisk perspektiv - Henten, Anders; Skouby, Knud Erik; Tadayoni, Reza (Økonomi & Politik, 2026)
Både den bredere offentlige debat og den akademiske forskning vedrørende public service broadcasting' har i Danmark overvejende handlet om indholdssiden - om programtyper og kvalitet, herunder den indflydelse, som kommercielle kanaler har på indholdet. Kun i mindre omfang har der været en offentlig debat om finansieringen af public service broadcasting, og forskningen har ikke fokuseret på broadcast-økonomi.