Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
En gruppe danske politologer har sammen skrevet en omfattende bog om det danske regerings- og forvaltningsapparat og i høj grad også om de politikere og embedsmænd, som tilsammen bemander det. Der er med et par undtagelser tale om en meget beskrivende behandling af emnet, og bogen kan dermed bidrage med omfattende faktuel information om, hvordan regering og centraladministration tager sig ud og fungerer. Det er samtidig en beskrivelse, som i betydeligt omfang har historisk perspektiv.