Eksternaliteter i økonomi og politik - Brøns-Petersen, Otto (Økonomi & Politik, 2026)
Public choice-teori har været en af vækstindustrierne inden for økonomi og statskundskab de sidste tyve år Sammen med spilteorien, også en vækstindustri, har den bidraget til at afdække, at en lang række af de valg, som økonomiske agenter og politiske beslutningstagere står overfor har stærke principielle ligheder på det abstrakte plan.