Økonomisk kronik 1. halvår 2001 - Alsing, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
Mayday...Mayday... Hvis verdensøkonomien var en flyvemaskine ville den netop nu hurtigt tabe højde på grund af alvorlige motorproblemer. Piloterne ville arbejde febrilsk på at rette maskinen op og undgå at problemerne spreder sig. Kabinepersonalet ville efter bedste evne forsøge at berolige de nervøse passagerer, men selv være usikre på udfaldet af den forestående landing.