Socialdemokratiets EU-politik- fra skepsis til engagement - Boel, Erik (Økonomi & Politik, 2026)
I denne artikel vil fokus ligge på udviklingen i Socialdemokratiets EF-/ EU-politik siden 1972: Hvilke faktorer kan forklare nyorienteringen af politikken »fra skepsis til engagement«<? Endvidere vil jeg skitsere hovedprioriteringerne for partiets politik forud for det danske EU-formandskab i andet halvår 2002 og forud for Regeringskonferencen 2004, som jeg ser dem.