Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Temaet i dette nummer af Økonomi & Politik er EU's udvidelse, der har til formål at bringe en ende på Europas deling, som har hersket siden 2. verdenskrig.