Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Naturligvis er det Danmarks glidende integration i Den europæiske Union, der er hovedårsagen til påstanden om en stat forandring, men der sker også på en række andre områder en udvikling, som berettiger til at hævde, at det land, nutidens danskere lever i, til tider umærkeligt - banalt sagt er blevet ganske anderledes end vore fædres.