Politisk kronik 2. halvår 2001 - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Med udsigt til et folketingsvalg inden for de næste syv måneder knyttede der sig lidt større opmærksomhed og interesse end normalt til de meldinger, der kom fra partiernes sommergruppemøder og landsmøder. Ville de indeholde justeringer af eller måske endog nye synspunkter af indholdsmæssig, strategisk eller taktisk karakter, som ændrede på det relativt stabile politiske billede, som hidtil havde tegnet sig for offentligheden?