WTO-forhandlingernes betydning for EU's land brugsstøtte - Walter-Jørgensen, Aage (Økonomi & Politik, 2026)
EU er i de senere år sat under stigende pres for at reducere støtten til landbruget. Presset kommer først og fremmest fra de internationale handelsforhandlinger i WTO, hvor medlemslandene i forbindelse med Uruguay-runde aftalen i 1994 forpligtede sig til at reducere prisstøtten og den direkte produktionsrelaterede støtte til landbruget.