Offentlige investeringer i forskning og udvikling – for lidt, for meget eller forkert? - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Begrebet »demokratisk kontrol<< anvendes ofte den politiske debat. Det sker samtidig ofte på en vidt forskellig måde, som grundlæggende afspejler, at der tillægges begreberne >demokrati« og »kontrol« et vidt forskelligt indhold.