Liberalister og andre liberale - Brøns-Petersen, Otto (Økonomi & Politik, 2026)
Hvad dækker begreberne »>liberal<< og »>>liberalistisk«< over i moderne politisk filosofi? Selv om der indlysende er en klar forskel, findes der ikke nogen autoritativ sondring.