Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Temaet for dette nummer af Økonomi & Politik er >>Liberalisme«. Ingen politisk filosofi har som liberalismen de sidste godt 20 år sat sit præg på den politiske tænkning og praksis i alverdens lande. Det har affødt en livlig teoretisk og praksisorienteret debat, som genfindes temanummerets seks artikler.