Virksomhedernes sociale an svar imellem offentlig politik og virksomhedspolitik* - Bredgaard, Thomas (Økonomi & Politik, 2026)
Virksomhedernes sociale ansvar er kommet på mode. Det forventes efterhånden af moderne virksomheder at de frivilligt påtager sig et socialt ansvar De fleste regeringer i vestlige industrielle samfund søger at etablere nye offentlig-private partnerskaber og den Europæiske Kommission appellerer til de europæiske virksomheders samfundssind. Politiske forbrugere stiller nye og mere kritiske krav til virksomhedernes produkter og serviceydelser.