Det gælder Europas fremtid - Boel, Erik (Økonomi & Politik, 2026)
Lørdag den 13. december var en sort dag for alle som tror på Europa-tanken Sammenbruddet i forhandlingerne om en ny forfatningstraktat for EU skabte usikkerhed om hele det europæiske projekt.