Konkurrence, regulering og forvaltning - Christensen, Jørgen Grønnegård (Økonomi & Politik, 2026)
<div class="pWvJNd" data-sfc-root="ep" data-copy-service-computed-style="font-family: "Google Sans", Arial, sans-serif; font-size: 16px; font-weight: 400; margin: 0px; text-decoration: none; border-bottom: 0px rgb(10, 10, 10);"><div class="mZJni Dn7Fzd" dir="ltr" data-container-id="main-col" data-xid="VpUvz" data-sfc-root="ep" data-ctx-provider="[[["dMtGDc","[false]"]]]" data-ved="2ahUKEwjtyt_Nx4aWAxWNRPEDHXXdB7IQ3KYQegoIAggACAAIAhAB" data-sfc-inited="2" data-copy-service-computed-style="font-family: "Google Sans", Arial, sans-serif; font-size: 16px; font-weight: 400; margin: 0px; text-decoration: none; border-bottom: 0px rgb(10, 10, 10);"><div class="n6owBd awi2gc" data-sfc-cp="" data-sfc-root="ep" data-hveid="CAIIAAgACAQQAA" data-copy-service-computed-style="font-family: "Google Sans", Arial, sans-serif; font-size: 16px; font-weight: 400; margin: 0px 0px 16px; text-decoration: none; border-bottom: 0px rgb(10, 10, 10);">Siden 1980erne og i særdeleshed i løbet af 1990erne er der sket en ganske markant ændring synet både på konkurrencens betydning for den økonomiske og sociale udvikling og på, hvordan man indretter og administrerer en reguleringspolitik, som understøtter konkurrence og vækst. Et af de væsentlige led i denne udvikling vedrører synet på, hvordan man indretter de organisatoriske og videre forstand institutionelle rammer for konkurrencepolitikken. Traditionelt har man i den sammenhæng i hovedsagen interesseret sig for den interne struktur i de myndigheder, som administrerer konkurrencelovgivningen i snæver forstand.<!--TgQPHd|||[]--> <div class="Fsg96" data-sfc-cp="" data-sfc-root="ep" data-sfc-inited="2" data-copy-service-computed-style="font-family: "Google Sans", Arial, sans-serif; font-size: 16px; font-weight: 400; margin: 0px; text-decoration: none; border-bottom: 0px rgb(10, 10, 10);"><!--TgQPHd|||[]--> <div class="Fsg96" data-sfc-cp="" data-sfc-root="ep" data-sfc-inited="2" data-copy-service-computed-style="font-family: "Google Sans", Arial, sans-serif; font-size: 16px; font-weight: 400; margin: 0px; text-decoration: none; border-bottom: 0px rgb(10, 10, 10);"><!--TgQPHd|||[]--> <!--TgQPHd|||[]--> <!--TgQPHd|||[]--> <div class="" data-sfc-root="ep" data-copy-service-computed-style="font-family: "Google Sans", Arial, sans-serif; font-size: 16px; font-weight: 400; margin: 0px; text-decoration: none; border-bottom: 0px rgb(10, 10, 10);"><div class="ofHStc Dn7Fzd OIPUDf" data-container-id="rhs-col" data-sfc-root="ep" data-ved="2ahUKEwjtyt_Nx4aWAxWNRPEDHXXdB7IQ3aYQegoIAggACAAIAhAC" data-sfc-inited="2" data-copy-service-computed-style="font-family: "Google Sans", Arial, sans-serif; font-size: 16px; font-weight: 400; margin: 0px; text-decoration: none; border-bottom: 0px rgb(10, 10, 10);">