Corporate Governance i små og mellemstore selskaber: Er der behov for lovgivning? - Neville, Mette (Økonomi & Politik, 2026)
I den senere tid er der kommet selvstændigt. fokus på corporate governance små og mellemstore virksomheder, herunder muligheden for at anvende kodeks mv.