Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Korruption er et stort problem mange, ja, i virkeligheden de fleste af verdens lande. Ud fra en politisk og administrativ synsvinkel er det samtidig et fascinerende problem. Det hænger sammen med, at korruptionens omfang, så vidt man nu har præcise mål for det, varierer umådeligt stærkt fra land til land. Det gælder også mellem lande, som ligner hinanden i sammenhænge, der forekommer relevante.