Fagbevægelsen i Europa - Jensen, Carsten Strøby (Økonomi & Politik, 2026)
Store dele af de faglige organisationer i Europa har de senere år oplevet massive tilbageslag i medlemsopbakningen. Det gør sig eksempelvis gældende lande som Frankrig, Tyskland og England hvor organisationsgraderne blandt lønmodtagere generelt er faldet med mere end en tredjedel de seneste ti til tyve år.