Gensidig læring på beskæftigelsesområdet i EU. Hvordan? Hvor meget? - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Gensidig læring mellem medlemslandene er hele formålet med beskæftigelsesstrategien i Den Europæiske Union. De to vigtigste spørgsmål i den forbindelse er, hvordan læring finder sted, hvor meget læring der finder sted. Jeg argumenterer i den forbindelse for, at de hidtidige analyser af effekterne af den europæiske beskæftigelsesstrategi enten har været bestemte af afsenderens interesser eller har set bort fra, hvordan gensidig læring mellem lande finder sted.