Redaktionelt forord - Mailand, Mikkel; Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Beskæftigelsespolitikken i Europa er temaet for dette nummer af Økonomi & Politik. Hovedparten af artiklerne blev præsenteret på et seminar om den europæiske beskæftigelsesstrategi, som Beskæftigelsespolitisk Forskningsnetværk (Bpfnet) i samarbejde med Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier (FAOS) afholdt på Københavns Universitet i maj 2005.