Anmeldelser - * (Økonomi & Politik, 2026)
Frederik Vinding Kruse var fra 1914 til 1950 professor i formueret ved Københavns Universitet. Han betragtede sig selv som sin tids største retsvidenskabsmand. Men hans eftermæle lever ikke op til den opfattelse. Han har ikke sat sig store spor i retsvidenskaben. Han største indsats lå på ejendomretsområdet, men selv på dette område fremstod hans opfattelser allerede ved hans død som fortidige.