Redaktionelt forord - Nedergaard, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Temaet for dette nummer af Økonomi & Politik er politisk kommunikation. I den første artikel analyserer Anker Brink Lund spørgsmålet om, hvorvidt nyhedsjournalistikken i Danmark har selvstændig politisk magt. Han konkluderer, at det har den kun i begrænset omfang. Nyhedsjournalistikkens politiske magt går sædvanligvis ud på at reagere i forhold til andre, som sætter den politiske dagsorden.