Stordriftsfordele i den kommunale verden? - Blom-Hansen, Jens (Økonomi & Politik, 2026)
For godt tyve år siden sammenfattede den engelske kommuneforsker Kenneth Newton (1982: 193) de dengang foreliggende forskningsresultater om sammenhængen mellem kommunernes størrelse og effektiviteten i løsningen af de kommunale opgaver på følgende sarkastiske måde: