Politisk kronik 1. halvår 2009 - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Halvårlig kronik over dansk politik i første halvdel af 2009. Den dækker den økonomiske krises præg på den politiske dagsorden: bankpakke II, skattereformen (skattekommissionen og forliget med Dansk Folkeparti), forsvarsforliget og trafikforliget. Desuden behandles statsministerskiftet fra Anders Fogh Rasmussen (udnævnt til NATO's generalsekretær) til Lars Løkke Rasmussen og den efterfølgende ministerrokade, valget til Europa-Parlamentet og folkeafstemningen om tronfølgeloven samt organisatoriske og strategiske forandringer i partierne, ikke mindst SF's bevægelse mod midten.