Redaktionelt forord - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Introduktion til temanummeret om styringsparadigmer i den offentlige forvaltning. Forordet præsenterer nummerets fem temaartikler, der illustrerer forskellige sider af dagens styringstendenser — re-bureaukratisering, netværksstyring, indirekte magt og konsekvenserne af kompetente brugere — samt Lars Billes politiske kronik uden for temanummeret. Redaktørerne takker Lars Bille (institutleder), Jørgen Grønnegaard Christensen og Gunnar Gjelstrup for finansiering og kommentarer.