Redaktionelt forord - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Introduktion til temanummeret om ejerboliger, der har Jens Lunde som gæsteredaktør. Forordet ridser nummerets syv bidrag op: de længste internationale boligprisindeks og spørgsmålet om, hvorvidt boligpriser på lang sigt stiger mere end forbrugerpriserne; den høje (omvendte) korrelation mellem reale boligpriser og ledighed; om ejerboliger fremmer velfærden; om norske boligejere har påtaget sig for stor risiko; boligejernes hævning af egenkapital; og den reelle afvikling af huslejereguleringen for private lejeboliger.