Abstracts - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Samlet engelsksproget abstract-sektion med resuméer for nummerets fem temaartikler af henholdsvis Lars Bille, Johannes Andersen, Karina Kosiara-Pedersen, Peter Kurrild-Klitgaard og Mikkel Vedby Rasmussen. De enkelte abstracts er gengivet ved de respektive artikler ovenfor.