Boganmeldelser - Foss Hansen, Hanne; Jensen, Henrik; Hartvig Pedersen, Jesper; Dosenrode, Søren; Rasmussen, Hjalte; Berg-Sørensen, Anders; Knudsen, Tim; Svensson, Palle; Bolding Bennike, Rune (Økonomi & Politik, 2026)
Sektionen rummer otte boganmeldelser: Kristensen, Nørreklit & Raffnsøe-Møller (red.), University Performance Management (anmeldt af Hanne Foss Hansen); Hegelund & Mose, Javel, hr. minister! (Henrik Jensen & Jesper Hartvig Pedersen); Peter Nedergaard, Lissabon Traktaten – en politologisk analyse (Søren Dosenrode); Jens Evald, Alf Ross – et liv (Hjalte Rasmussen); Søren Hviid Pedersen, Carl Schmitt (Anders Berg-Sørensen); Anders Henriksen, Antiterroren, retsstaten og demokratiet (Tim Knudsen); Henrik Bang, David Easton (Palle Svensson); samt Henrik Bang & Torben B. Dyrberg, Michel Foucault (Rune Bolding Bennike). De sidste tre indgår i serien Statskundskabens klassikere.