Boganmeldelser - Midttun, Gry; Strandsbjerg, Jeppe; Hviid Pedersen, Søren (Økonomi & Politik, 2026)
Sektionen rummer syv boganmeldelser: Hagel-Sørensen, Haltern, Koch & Weiler, red. (2010), Europe. The New Legal Realism (DJØF Publishing); Martin Marcussen (2010), Den danske model og globaliseringen (Samfundslitteratur); Christian F. Rostbøll, Hannah Arendt (Statskundskabens klassikere); Peter Gundelach, red. (2011), Små og store forandringer. Danskernes værdier siden 1981 (Hans Reitzels Forlag); Lars Bo Kaspersen, Joachim Lund & Ole Helby Petersen, red. (2010), Offentligt eller Privat? (Jurist- og Økonomforbundets Forlag); Søren Flinch Midtgaard (2010), John Rawls (Statskundskabens klassikere); Tanja Frederiksen & Sigge Winther Nielsen (2010), Projekt Løkke (Gyldendal); samt Peter Garde m.fl., red. (2010), Danmarks Arresthuse (Jurist- og Økonomforbundets Forlag).