Abstracts - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Samlet engelsksproget abstract-sektion med abstracts for nummerets fire videnskabelige artikler (Esmark & Blach-Ørsten; Winther Nielsen, De Hemmer Egeberg & Vinæs Larsen; Bjerre Mortensen; Brink Lund & Lindskow).