Boganmeldelser - Lehrmann Rasmussen, Jens; Kelstrup, Morten (Økonomi & Politik, 2026)
Sektionen rummer tre boganmeldelser: Per Ulstrup Johansen og Mikael Trier (2010), Danmarks økonomi siden 1980 – en oversigt, 8. udgave (Handelshøjskolens Forlag, 159 sider); Jørgen Møller og Svend-Erik Skaaning (2010), Demokrati og demokratisering. En introduktion (Hans Reitzels Forlag, 316 sider); samt Hjarn Z. Borberg (2010), Den Europæiske Union, serien Erhverv og Samfund (Handelshøjskolens Forlag, 210 sider).