Boganmeldelser - Gjelstrup, Gunnar; Knudsen, Tim (Økonomi & Politik, 2026)
Anmeldelse 1 Preben Melander (2012), Lederskabsreformationen. Kampen for et demokratisk samfund som modspil til det ledelsesindustrielle kompleks. Anmeldt af lektor Gunnar Gjelstrup, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Anmeldelse 2 Mogens Herman Hansen (2012), Demokratiets historie fra oldtid til nutid (København: Museum Tusculanums Forlag, 290 sider). Anmeldt af professor Tim Knudsen, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.