Replik til Niels Egelunds kritik af artikel om frafald i ungdomsuddannelserne - Allerup, Peter (Økonomi & Politik, 2026)
Allerups svar på Egelunds kritik. Han fastholder, at PISA-scorens prædiktive validitet mht. frafald fra en ungdomsuddannelse er svag, og at en PISA-score ikke kan bruges som »pegepind« for, om en elev gennemfører eller dropper ud. Han bemærker bl.a., at Københavns Kommune har opgivet at bruge PISA som evalueringsbidrag, uddyber grænsen 407 som et rent statistisk cut-point, forsvarer betegnelsen »funktionelle analfabeter« og fastholder sin brug af begrebet confounder med citater fra statistisk faglitteratur.