Boganmeldelser - Ringsmose, Jens (Økonomi & Politik, 2026)
Anmeldelse af Kristian Søby Kristensen, red. (2013), Danmark i krig: Demokrati, politik og strategi i den militære aktivisme, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 264 sider. Bogen giver en forskningsbaseret og flerdimensionel analyse af Danmarks militære aktivisme belyst gennem international politik, strategiske studier og civil-militære relationer, og anbefales varmt af anmelderen.