Boganmeldelser - Leth Olsen, Asmus; Odgaard, Liselotte (Økonomi & Politik, 2026)
Sektionen rummer to boganmeldelser: Peter Bjerre Mortensen og Søren Serritzlew (2012), Aaron Wildavsky (serien Statskundskabens klassikere, Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 132 s.) – anmeldt af Asmus Leth Olsen; og Bertel Heurlin, red. (2013), Kinas Sikkerhedspolitik: Stabilitet og spændinger (Jurist- og Økonomforbundets Forlag) – anmeldt af Liselotte Odgaard.