Review-essay: Hvem har skylden for krisen? - Møller Stahl, Rune (Økonomi & Politik, 2026)
Christen Sørensen (2013) Finanskrisen – kleptokratiets konsekvens Tiderne Skifter, 227 sider, kr. 250,- Jørgen Goul Andersen (2013) Krisens navn Frydenlund Academic, 135 sider, kr. 199,-