Det kommunale sundhedsvæsen: Review essay - Wier, Mette (Økonomi & Politik, 2026)
Med udgangspunkt i anmeldelse af Birthe M. Pedersen og Steen Rank Petersen, red. (2014), »Det kommunale sundhedsvæsen«, København: Hans Reitzels Forlag, pp. 370, kr. 400,-, diskuteres perspektiverne for en sektor i rivende udvikling.