Politisk kronik 1. halvår 2013: En genudgivet klassiker og en ny om ret og retssociologi - Bille, Lars (Økonomi & Politik, 2026)
Indfasningen af den dagpengereform, VKregeringen, Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre havde gennemført i 2010, som indebar en halveringen af dagpengeperioden fra fire til to år samt en skærpelse af kravene for at kunne genoptjene retten til dagpenge, vedblev med at være et stort problem for regeringen. Den havde i august og oktober 2012 gennemført akutpakker, der skulle afhjælpe problemerne for dem, der faldt ud af dagpengesystemet. I forbindelse med aftalen om akutpakken fra oktober 2012, indgået mellem regeringen og de private og offentlige arbejdsgivere, udtalte finansminister Bjarne Corydon, at aftalen var fuldt og helt dækkende for at løse dagpengeproblemet.