Anmeldelser: En genudgivet klassiker og en ny om ret og retssociologi - Watt Boolsen, Merete; S. Lewis-Beck, Michael; Malchau Olsen, Mariann (Økonomi & Politik, 2026)
Lene Tanggaard, Frederik Thuesen og Kathrine Vitus, red (2014) Konflikt i kvalitative studier København: Hans Reitzels Forlag, 292 sider. Åsa Bengtsson, Kasper M. Hansen, Ólafur P. Harðarson, Hanne Marthe Narud og Henrik Oscarsson (2014) The Nordic Voter: Myths of Exceptionalism ECPR Monographs, ECPR Press: Colchester, pp.248, £19.99