Redaktionelt forord - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Når dette temanummer af Økonomi & Politik rammer abonnenternes postkasse, er der mindre end en uge til Europa-Parlamentsvalget. Det er en oplagt lejlighed til at undersøge, hvilke konsekvenser det har haft, at Europa- Parlamentet med Lissabon-Traktaten er blevet medlovgiver i den europæiske beslutningsproces. Temanummeret er redigeret af Yosef Bhati og Mads Dagnis Jensen.