De økonomiske modeller: Rigtigt brugt et nyttigt værktøj - Kærgård, Niels (Økonomi & Politik, 2026)
Økonomiske modeller er særdeles nyttige til forudsigelser og konsekvensberegninger, men de er langt fra hele sandheden. Det er netop deres styrke, at de skaber en forenkling, der gør det muligt at kortlægge de centrale mekanismer i den komplicerede og uoverskuelige virkelighed.