Boganmeldelser - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Dawn Langan Teele, red. (2014) Field Experiments and Their Critics. Essays on the Uses and Abuses of Experimentation in the Social Sciences Yale University Press. 270 sider, kr. 250,- Kim Højgaard Rasmussen (2014) Hjælp! Jeg skal til Afrika. Forretningsmandens Afrikamanual København: Skriveforlaget, 243 sider Klaus Winkel (2014) Udvikling – om Danmarks Bistand Frederiksberg: Frydenlund, 255 sider, kr. 299,-