Resultatorientering af dansk u-landsbistand. Hvad resulterer det mon i? - Nielsen, Henrik (Økonomi & Politik, 2026)
Denne artikel diskuterer Udenrigsministeriets nye initiativer for at indføre resultatbaserede ressourceallokeringsmodeller i tildelingen af midler til udviklingsbistand gennem danske civilsamfundsorganisationer. Den diskuterer selve modellen og kommer med nogle bud på, i hvilken kontekst disse initiativer skal forstås, samt byder ind med nogle ideer om, hvad effekt det kan have at indføre sådanne tiltag.