Paradokser udfordrer verdens bedste bistand - Jensen, Stig (Økonomi & Politik, 2026)
Danmark har i årevis fået international anerkendelse som verdens bedste til at hjælpe verdens fattigste. Ikke alene er Danmark bedst, afstanden til de næstbedste er på det seneste forøget. Fremtrædende politikere udtaler, at udviklingsbistanden er Danmarks vigtigste udenrigspolitiske redskab. Dansk udviklingsbistand er altså både godt for verdens fattige og godt for Danmark.