Evaluering af politisk-administrative reformer - N. Breidahl, Karen; Gjelstrup, Gunnar; Balle Hansen, Morten; Hansen, Hanne Foss (Økonomi & Politik, 2026)
To af de største politisk-administrative reformer i Norden i 2000’erne var reformen af arbejds- og velfærdsadministrationen i Norge (NAV-reformen) og kommunalreformen i Danmark. De to reformer har en række kendetegn til fælles – også med andre store politisk-administrative reformer.