Hvad kommer der ud af evalueringsbølgen? - Dahler-Larsen, Peter; Bøge Kristiansen, Mads (Økonomi & Politik, 2026)
Spørgsmålet er presserende. Efter flere års erfaringer med evaluering, akkreditering, auditering, kvalitetsmåling, dokumentation, resultatmåling, evidensbasering, effektstyring og deslige må vi konstatere, at der ikke blev tale om en forbigående modebølge, men om et stadigt mere omsiggribende fænomen, der fæstner sig stadig dybere i den offentlige sektor, om end med lokale variationer såvel som knopskydninger.