Den personlige beretning: Rusland – i går, i dag og i morgen. Om sammensværgelsesforestillingers ulidelige lethed: Rusland som sikkerhedspolitisk udfordring - Jensen, Bent (Økonomi & Politik, 2026)
Jeg var som barn en Spørgejørgen, der ville have besked om alt muligt mellem Himmel og Jord. Min Mor spurgte jeg især om de himmelske sager, mens min Far måtte holde for, når det drejede sig om jordiske spørgsmål. Både Mor og Far tog det pænt og svarede tålmodigt – undertiden med besked om, at det ville jeg forstå, når jeg blev stor...