Redaktionelt forord - Marcussen, Martin (Økonomi & Politik, 2026)
Tidsskriftet Økonomi & Politik modtager løbende en række forskelligartede forslag til dansksprogede artikler. Tidsskriftet er åbent for forskellige genrer, herunder substansartikler inden for en tematisk ramme, og substansartikler uden for tema. Hertil kommer reviewartikler, der introducerer til et aktuelt samfundsvidenskabeligt fænomen eller begreb, og kronikker, der som regel opsummerer baggrunden for, indholdet af og resultaterne fra et forskningsprojekt.