Politisk økonomi og økonomisk politik: Replik til Peter Birch Sørensen - Collin, Finn; Budtz Pedersen, David (Økonomi & Politik, 2025)
Det glæder os at læse de grundige kommentarer til vores bog, Har alting en pris?,1 som Peter Birch Sørensen (PBS) fremlægger i Økonomi & Politik, no. 1, 2025.2 Ikke mindst har det glædet os, at Birch Sørensen, på trods af mange indvendinger, slutter sin kommentar med at anbefale fagfæller at læse bogen. Hvis de følger hans råd, har vi dermed fået opfyldt et vigtigt formål.