Den økonomiske Stilling i Danmark - Instituttet for Historie og Samfundsøkonomi (Økonomi & Politik, 2024)
Den en økonomiske Situation præges af Tilpasningen efter det ny Prisniveau, hvortil det i første Kvartal af 1925 begyndte Prisfald har ført.